Archives : marts-2019

Jeg er i gang med at udvikle en funktion der gør det muligt at linke til direkte til dit materiale, fx en artikel vedrørende en alarm, eller billeder vedrørende en alarm. Det er gratis for dig, og kan hjælpe med at trække trafik over til din side! det er p.t noget jeg har i en ..

Read more

I modsætning til det normale tidsstempel som bliver vist således: Bliver der i stedet skrevet hvor lang tid det er siden at alarmen blev kaldt: Hvis du gerne vil se det præcise tidspunkt når du har naturlig tidsangivelse slået til, kan du blot trykke på tidspunktet for at få tidsstemplet. Konta..

Read more

Statistikker bliver automatisk opdateret en gang i timen, de fungere ved at jeg på min server har et cronjob (Et stykke kode der bliver kørt i et bestemt tidsinterval), Det koden gør, er at den gennemgår hele min database med alarmer som herefter vil spytte en række datasæt ud som vises på siden statistik. Kontakt ..

Read more

Du kan enten se videoen her, eller scrolle ned for at se en guide hvor det også er beskrevet. For at få et widget skal du gå til siden med widgets og scrolle helt ned i bunden, her finder du en knap der står rediger på.  Tryk på dette og find “Seneste alarmer” widget, tryk ..

Read more

Denne app er ene og alene udviklet af Rasmus Mikkelsen(Mig), da der ikke et stort hold udviklere bag denne app, men blot en dreng med en hobby, kan appen nogle gange finde på at lave lidt fjollerier. Skulle dette ske, kan du finde hjælp, eller kontakte mig her på siden. Oplysninger omkring notifikationer: Som tidligere ..

Read more

Der kan være flere grunde til at du ikke modtager notifikationer. Jeg vil her gå gennem nogle af de grunde der kan være til at du ikke modtager notifikationer samt hvordan du selv kan løse problemerne. Først og fremmest, har du modtaget notifikationer før? Hvis nej: – En årsag kan være at du er kommet ..

Read more