Category : Andre

Jeg er i gang med at udvikle en funktion der gør det muligt at linke til direkte til dit materiale, fx en artikel vedrørende en alarm, eller billeder vedrørende en alarm. Det er gratis for dig, og kan hjælpe med at trække trafik over til din side! det er p.t noget jeg har i en ..

Read more

Denne app er ene og alene udviklet af Rasmus Mikkelsen(Mig), da der ikke et stort hold udviklere bag denne app, men blot en dreng med en hobby, kan appen nogle gange finde på at lave lidt fjollerier. Skulle dette ske, kan du finde hjælp, eller kontakte mig her på siden. Oplysninger omkring notifikationer: Som tidligere ..

Read more